Primera victòria fora de casa del primer equip

Aquest divendres el primer equip ha guanyat a la pista del Club Patí Vic per 2 gols a 3. Potser en la millor primera part de tota la temporada el Ripollet s’ha avançat al marcador 0-2 amb gols de Nil Figueras i de Pau Muñoz, durant aquesta primera part s’han creat forces ocasions de gol per poder augmentar l’avantatge, també s’ha de dir que el nostre porter l’Arnau Vilamaña ha aturat totes les arribades del Club Pati Vic. A la segona part l’escenari ha canviat, el Vic ha sortit a intentar remuntar el partit i la veritat és que ho ha aconseguit amb dos gols, amb el marcador igualat a dos en una contra portada pel reaparegut Eric Serra i finalitzada per Sergi Ortiz que ha acabat materialitzant el 2-3 final. Felicitats equip.