18 de Novembre de 2017
Pavelló Municipal Joan Creus.

C.H. RIPOLLET 1 – GE i EG 4

Ensopegada inesperada del nostre primer equip, aquest dissabte contra el GE i EG de Girona, que significa que s’escapin els primers punts de la temporada a casa.
Mal partit i pitjor resultat, el jugat per el C.H. RIPOLLET contra un rival de la part baixa de la classificació, que va saber treure profit del seu rudimentari joc,per emportar-se els 3 punts en disputa.
En un inici de partit molt fred i amb un rival tancat darrera constantment, no varem saber obrir la defensa contraria i l’única opció que trobavem era els xuts de lluny, que resultaven fàcils per el porter rival.
Els contraris, molt cómodes en aquesta situació del joc es van anar estiran cap endevant a la contra i començaren a crear situacions de perill sobre la porteria de Arnau, que un cop recuperada la bola no sabiem contrarestar. Fruit d’això al minut 18 de la primera part i en una jugada ben trenada remataren una bola al segon pal que significar el 0-1.
A la segona part, no va variar el guió del partit en absolut i la desespaeració es va apoderar dels nostres jugadors fins arribar el 0-4.
Ja amb el partit decidit a favor dels gironins, va arribar el gol local, en l’única vegada que trencarem la defensa i en una jugada ben trenada Canals anotar el 1-4 definitiu.
La combinació de resultats de la jornada, fa que per primer cop en el que portem de lliga, caiem a la sisena posició i quedem momentaneament fora dels llocs que donen accés al play-off d’ascens.

La propera jornada viatgem a Palafrugell.