El Junior A es classifica entre els setze millors equips de Catalunya.

Aquest passat cap de setmana el Junior A ha jugat l’eliminatòria per passar a preferent, dissabte en un gran partit a la nostra pista l’equip va guanyar el partit per 4-2 i amb un CE Vendrell que segurament no esperava el joc ràpid i amb moltes arribades dels nostres jugadors, en els últims minuts estava més pendent de no encaixar cap gol que d’intentar reduir el marcador. Diumenge a la pista del CE Vendrell s’esperava un partit molt intens, amb un equip que havia d’intentar guanyar per més de dos gols de diferència, però una altra vegada els nostres jugadors van demostrar que no eren inferiors a ells i van aconseguir un 4-3 final que els hi dóna l’accés a preferent. Molt bon treball dels jugadors i entrenador. Felicitats.

Leave a Reply