El primer equip guanya al Club Patí Voltregà

Pavelló municipal Joan Creus.
dissabte 16-12-2017
Primera catalana Grup A
C.H. RIPOLLET 4
C.P. VOLTREGA 3

Excelent victòria per acomiadar l’any 2017 l’aconseguida contra un dels grans de la categoria.

Molt bon partit el disputat contra el Voltregà per part dels nostres jugadors, ja que el domini va ser constant desde l’inici del joc. Les ocasions de gol sovintejavem i al minut 7 de partit i d’un tir ras, Sergi Coll inagurà el marcador posant el 1-0 a favor.
El rival no es trobava comoda a la pista ja que la defensa feta per els nostres, nomes els permetia alguna contra i xuts de lluny ben resolts per Arnau. El 2-0 arrivar al minut 17 de la primera part aconseguit per Joan Sesè al recollir una bola dins l’area rival i amb aquest resultat es va arrivar al descans.
A la segona part, un penal en contra, va significar el 2-1 però el no caure en el dessanim i la convicció que el partit es guanyaria, va fer que un altre cop Coll i Sesè posesin el 4-1 al marcador sobre la meitat de la segona part.
El Voltregà va retallar distancies amb el 4-2 i a falta d’un minut anotaren el 4-3 que va ser el resultat final.

3 punts molt importants, que ens permeten acabar el 2017 a la part alta de la classificació.

C.H. RIPOLLET: Vilamañà, Ortiz, Nil, Coll, Jaume, Sesè, Pau, Sergio pérez, canals i Carles.

Leave a Reply