El primer equip aconsegueix l’ascens a Nacional Catalana

Segon any a Primera Catalana i s’assoleix l’ascens a Nacional Catalana, una fita històrica pel nostre Club, després de guanyar a la primera eliminatòria al Sant Just amb un marcador global de 9 a 7, ara tocava el Cassanenc, equip difícil per la seva forma de jugar, molt tancats i sortint a la contra.
Al partit d’anada jugat a Ripollet els nostres van portar la iniciativa en tot moment i es van posar per davant per dos gols a zero, el cassanenc en un penal va poder reduïr les distancies i va marxar de Ripollet amb un resultat massa generós pel mèrit ofert.
Al partit de tornada no va canviar la forma de jugar de cap dels dos equips, els nostres intentaven guanyar el partit i el rival continuava tancat, un xut de Sergio Pérez va ser desviat pel Nil Figueres i ens posaven per davant 0-1, abans del descans l’equip local va aconseguir empatar el partit. La segona part en dues contres el Cassanenc es va avançar per 3-1, amb l’aigua el coll, a falta de poc menys de dos minuts van fer una falta per darrere a Sergio Pérez que va significar targeta blava i falta directa, Sergi Coll amb sang freda va aconseguir el 3-2 i va empatar l’eliminatòria, quan semblava que tots dos equips buscaven la pròrroga l’àrbitre a falta de 23 segons ens va xiular una falta que significava la quinzena i falta directa a favor del Cassanenc, L’Arnau Vilamanya que ja durant el partit havia aturat un penal i una falta directa, ho va tornar a fer. La pròrroga no va tenir gaires ocasions de gol, les faltes directes decidirien qui pujava a Nacional Catalana. Després de dues llançades pels dos equips i aturades pels porters, Nil Figueras va marcar la seva i ens tornava a posar per davant, l’Arnau Vilamanya va estar perfecte com durant tot el partit i va aturar les tres faltes directes, ja ho havien aconseguit, SOM EQUIP DE NACIONAL CATALANA.