Primera victòria a Nacional Catalana

A la sisena jornada de lliga arriba la primera victòria a Nacional Catalana. Una primera part igualada amb ocasions per tots dos equips va finalitzar amb empat a 0 gols. A la segona part el C.H. Juneda va sortir pel partit i pressionava a tota la pista, una bona jugada dels nostres va acabar amb el gol d’en Pol Garcia i posava el nostre equip per endavant al marcador, el Juneda va incrementar el seu setge al voltant de la nostra porteria, però en Sebas amb bones intervencions (va aturar tres faltes directes) aconseguia mantenir-la a zero, quan faltaven 3 minuts el Juneda va empatar el partit i semblava que tornaríem a perdre el partit en l’últim moment, però no va ser així, l’equip es va reposar del cop rebut i amb una bona contra Sergio Pérez va marcar l’1-2, encara quedaven 1 minut i 19 segons per la finalització del partit, l’equip contrari continuava amb la pressió i un altre contra quan faltaven 40 segons, en Sergio Pérez va anotar el seu segon gol i va deixar el marcador amb l’1 a 3 final.