El Nacional Catalana perd 5 a 2 a Olot

El primer equip va perdre per 5-2 en un gran ambient d’hoquei, el Club Patí Hoquei Olot celebrava la seva presentació del club aprofitant que el partit va ser retransmès per La Xarxa de TV locals i la plataforma xala.cat, l’Olot va ser millor durant el partit,  va aconseguir posar-se 3-0 al marcador i només quan faltaven 3 minuts per finalitzar la primera part en Sergio Pérez de penal va retallar la distància, 3-1. La segona part va començar de la mateixa manera i l’Olot va anotar el 4-1, Adrià Antequera de jugada personal va reduir la distància 4-2 i finalment de penal van marcar el definitiu 5-2, una derrota que ens ha de reforçar de cara a la resta de partits d’aquesta primera lliga. Els jugadors del Nacional van col·laborar en el recapte d’aliments organitzat pel Club Patí Hoquei Olot.

Leave a Reply