El primer equip puja a Nacional Catalana

Després d’una treballada victòria dissabte en l’eliminatòria contra el Valls per 1 gol a 3, diumenge ens jugaven l’ascens a Nacional Catalana davant l’Arenys de Munt en un partit a cara o creu. El partit va començar amb respecte vers el contrari per part de tots dos equips, però va ser l’Arenys amb falta directa al minut 4 l’equip que va inaugurar el marcador 1-0, però no havien passat ni 10 segons que en Marc Calvache va igualar el partit amb una jugada dintre de l’àrea 1-1, al minut 6 penal clar sobre Yeray que els àrbitres van xiular, Marc Calvache va posar l’1-2 al lluminós de Juneda, l’equip continuava pressionant la sortida de pilota de l’Arenys i no els deixava sortir a la contra, al minut 12 l’Arenys empata el partit amb un gran xut 2-2, en el minut 16 de la primera part després de desaprofitar una falta directa i jugant contra tres Yeray marca el 2-3, mitja part anem per davant al marcador. Comença la segona part igual que va finalitzar la primera amb control i velocitat del joc per part nostre, continuem amb la pressió alta per no deixar contres als joves jugadors de l’Arenys, el nostre porter Pep Nogueira igual que a la primera part aturava totes les investides de l’Arenys, al minut 8 d’aquesta segona part una recuperació de la pilota propicia una contra que Pol Garcia fica dintre de la porteria contraria 2-4, quan faltaven 17 minuts i començava a posar-se cara el partit arriba la 10a falta, molt bé executada pel jugador contrari 3-4, sis minuts més tard amb l’única contra que ens van fer, van igualar el marcador 4-4, faltaven 10 minuts i 8 segons i el lluminós del pavelló de Juneda marcava un empat. Minut 17 de partit, l’Arenys arriba a la 10a falta i Marc Calvache no desaprofita l’ocasió de posar l’equip per davant 4-5, En Sergi Miras i Toni Pi no deixaven de donar instruccions, havíem de fer rodar la pilota i continuar fent una pressió alta, a falta de 2 minuts i 5 segons una contra portada per Ruben Ferrer i culminada pel Pol Garcia va posar el 4-6 al lluminós, ho tenim a tocar, l’equip va fer rodar la pilota fins al xiulet final i ens vam proclamar equip de NACIONAL CATALANA. Des del Club volem felicitar a tota la plantilla i staff tècnic per la gran temporada que han fet i que ha permès només dos anys després tornar a la màxima categoria de l’hoquei Català. Enhorabona a tots.