Primera derrota de la temporada del Nacional Catalana

Primera derrota de la temporada del #OkNcatM a la pista del Geieg. Els dos equips arribaven imbatuts a la tercera jornada, els primers minuts del partit van ser de clar domini nostre, però va ser l’equip local el que va inaugurar el marcador 1-0, així es va arribar a la mitja part, la segona part en Pol Garcia va empatar el partit d’un xut sec, tothom estava gaudint d’un gran partit d’hoquei, l’equip local en una bona jugada va marcar el 2-1, minuts més tard la desena falta i Marc Calvache no va desaprofitar l’ocasió i va tornar la igualtat al lluminós, a falta de 4:30 pel final un clar penal no senyalitzat per l’àrbitre a favor nostre, va ser protestat, dues blaves i quatre minuts jugant amb tres a la pista, quan faltaven 38 segons els locals van marcar el 3-2, en Sergi Miras decideix treure el porter i jugar amb cinc, i una altra vegada penal no senyalitzat, a porta buida fan el 4-2 final, felicitar al GEiEG per la victòria i pel bon partit del seu equip. Nosaltres a seguir creixent, que estem en el bon camí, felicitats equip!!!

Leave a Reply